Rüyada evde kara kedi görmek

Rüyada evde kara kedi görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada evde kara kedi gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Rüyada kara kediyi evden atmak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kara kedi görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına inanılır.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına yorulur.

Rüyada kara kediyle konuşmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine işarettir.

Rüyada kocaman kara kedi görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi kesmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi saldırısı görmek hayatının karışacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments