Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, güzel bir iş fırsatına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet eder.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kara kedinin üstüne atladığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstüne kedi atladığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada birinin üstüne atlamak birikiminin artacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine delalettir.

Rüyada yılanın üstüne atladığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine tabir olunur.

Rüyada yılan üstüne atlamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne fare atlamak kişinin gönlünü alacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozun üstüne atladığını görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne köpek atlamak hayallerine ulaşacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments