Rüyada çok idrar görmek

Rüyada çok idrar görmek rızkının çoğalacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çok idrar gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada idrarını tutmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah idrar yapmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada idrar bulaşmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin idrar yaptığını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bardak içinde idrar görmek neşesinin de yerine geleceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı idrar görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde idrar görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eline geçen malları tutamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments