Rüyada koyu renk idrar görmek

Rüyada koyu renk idrar görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz.

Rüyada koyu renk idrar yapmak ailesi ile mutlu olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada koyu renkli idrar görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu renk idrar görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renkli elbise görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, başının derde gireceğine inanılır.

Rüyada koyu renk oje sürmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Rüyada koyu mavi renk görmek rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada koyu renkli deniz görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyu renk araba görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, dertlerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments