Rüyada sarı idrar görmek

Rüyada sarı idrar görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada sarı idrar gördüyseniz:

  • Belli konularda mevcut durumunuzu sağlamlaştırmadan belli niyetlerinizi ortaya koymamanızda fayda var.

Rüyada sarı idrar yapmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada sarı idrar görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulur.

Rüyada idrar ettiğini görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret eder.

Rüyada idrarda kum görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sokağa idrar yapmak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada idrarını kırmızı görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarla abdest almak dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments