Rüyada geniş eve taşınmak

Rüyada geniş eve taşınmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geniş eve taşınmak gördüyseniz:

  • Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada geniş eve taşınmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş bir eve taşınmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada daha geniş bir eve taşınmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ömür boyu devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada geniş bir ev almak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, galibiyet kazanacağına delalet eder.

Rüyada evi geniş görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sorunların çabucak halledileceğine işaret etmektedir.

Rüyada geniş temiz ev görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada geniş bir evde oturmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada geniş ev satın almak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments