Rüyada çok fazla yavru kedi görmek

Rüyada çok fazla yavru kedi görmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, zararların üst üste geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, umutsuzluğa düşeceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına inanılır.

Rüyada çok fazla yavru kedi gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada çok fazla yavru kedi görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kafasının rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla köpek yavrusu görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada çok fazla kedi görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına işarettir.

Rüyada birden fazla kedi görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusu ölüsü görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments