Rüyada çok fazla kedi görmek

Rüyada çok fazla kedi görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, getirisinden daha fazla olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla kedi gördüyseniz:

  • Biraz daha araştırmacı olmakta fayda var.

Rüyada birden fazla kedi görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kedi yavrusu görmek işini en iyi şekilde yapacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada çok fazla kedi yavrusu görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla yavru kedi görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla siyah kedi görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada çok fazla kedi görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla aslan görmek şaşkın olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla karınca görmek ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments