Rüyada çok büyük yumurta görmek

Rüyada çok büyük yumurta görmek çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük yumurta gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Rüyada büyük yumurta satın almak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek gelirinin düşeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük yumurta görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta toplamak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir yumurta görmek birçok ortaklık kurulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek alacaklarını tahsil edeceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Rüyada büyük yumurta görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments