Rüyada büyük bir yumurta görmek

Rüyada büyük bir yumurta görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir yumurta gördüyseniz:

  • Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta satın almak anne babanın üzüntü duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük yumurta görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulur.

Rüyada büyük yumurta toplamak bunalımlı günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir yumurta görmek kazancının hiç azalmayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments