Rüyada büyük yumurta görmek

Rüyada büyük yumurta görmek kazancının düşeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sorunsuz geçeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Rüyada büyük bir yumurta görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yumurta satın almak eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük yumurta görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalettir.

Rüyada büyük yumurta toplamak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük kaz yumurtası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada çok büyük yumurta görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz büyük yumurta görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada büyük tavuk yumurtası görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments