Rüyada büyük yumurta satın almak

Rüyada büyük yumurta satın almak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına inanılır.

Rüyada büyük yumurta satın almak gördüyseniz:

  • Tepkisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük yumurta satın almak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta satın almak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yumurta satın aldığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık satın almak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işarettir.

Rüyada büyük ev satın almak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir ev satın almak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz yumurta görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yumurta toplamak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, her istediğini alabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments