Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, solan yüzünün güleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hastalandığını gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Rüyada çocuğu hasta görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun hastalandığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek sağlık problemleri içinde olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada hasta bir çocuğa yardım etmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada hasta çocuğa yardım etmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments