Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek çok hayırlı şeylere, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, küskünlüklerin oluşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Enerji fazlanızı yürüyüşlere çıkarak ya da spor yaparak atabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada ayakların kesildiğini görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına delalet eder.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı yerden kesilmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments