Rüyada çocuğunu suda kaybetmek

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek sahip olduklarının eksileceğine, o kişiye zararının dokunacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda birini kaybetmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada suda ayakkabı kaybetmek sevgi dolu haberler alınacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda terlik kaybetmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun suda boğulduğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu suda görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğun suda boğulduğunu görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu suda görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments