Rüyada suda birini kaybetmek

Rüyada suda birini kaybetmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine yorulur.

Rüyada suda birini kaybetmek gördüyseniz:

  • Uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu suda kaybetmek ekmek ve dünya malı alacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda birini kaybetmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda ayakkabı kaybetmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret eder.

Rüyada suda terlik kaybetmek çok zor zamanlar geçirileceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına rivayet eder.

Rüyada suda çiçek görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına alamet eder.

Rüyada suda kayak yapmak yaşanan maddi problemlerin artacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda abdest almak yokluğun biteceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suda el yıkamak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments