Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek onlardan taraf hayır göreceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı gördüyseniz:

  • Yepyeni şeyler yapmak gerekiyor.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kefene sarılı insan görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı adam görmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments