Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kefene sarıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri konusunda kafanız net olmayabilir.

Rüyada beyaz kefene sarılmak işini büyüteceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, statü atlayacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kefene sarılı görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, borçlanıp, hasta olacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılı cenaze görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek canının sıkılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments