Rüyada kefene sarılı adam görmek

Rüyada kefene sarılı adam görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kötü işlere girmeyeceğine, nasibin bollaşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılı adam gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada kefene sarılı adam görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kefen görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, belalardan korunacağına alamet eder.

Rüyada birinin kefene sarıldığını görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek büyük maddi kayıp verileceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılı insan görmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments