Rüyada kefene sarılı bebek görmek

Rüyada kefene sarılı bebek görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, derdin sona ereceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sevinçli haberler geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kefene sarılı bebek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek iyi hissedeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada kefene sarılmış insan görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılmış ölüler görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına tabir olunur.

Rüyada kefene sarılı adam görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Rüyada sarı kefen görmek yolunda huzurla devam edeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kefene sarılı görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments