Rüyada saçlarının kesildiğini görmek

Rüyada saçlarının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Rüyada başkasının saçının kesildiğini görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada saçının zorla kesildiğini görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada saçı kesildiği için ağlamak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada saçlarının kısacık kesildiğini görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalettir.

Rüyada saç kesilmek varlıklı kimse olacağına, hanesine bolluk geleceğine delalet eder.

Rüyada saçının yarısının kesildiğini görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının kesilmesine üzülmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments