Rüyada çocuğunun kesildiğini görmek

Rüyada çocuğunun kesildiğini görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Rüyada çocuğun saçının kesildiğini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada çocuğun kesildiğini görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun kesildiğini görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret eder.

Rüyada adak kurbanı kesildiğini görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Rüyada sağ kolunun kesildiğini görmek sevgi göreceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments