Rüyada civcivin yandığını görmek

Rüyada civcivin yandığını görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada civcivin yandığını gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Rüyada civcivin yandığını görmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek başarılarının devamlı olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada civciv kurtarmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada hindi civcivi görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve civciv görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki civciv görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada büyük civciv görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments