Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, maddi sorunlarının artacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını gördüyseniz:

  • En ince detayına kadar odaklanılmamış olan sözleşme veya anlaşmalarda gözünüzden kaçırarak atacağınız imzalar veya vereceğiniz sözler bilmeden kendinizi zor bir duruma düşürmenize neden olabilir.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işarettir.

Rüyada yumurta civciv çıktığını görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, dolayısıyla geleceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada civciv yumurtası görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtanın içinde civciv görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments