Rüyada civciv ve tavuk görmek

Rüyada civciv ve tavuk görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, başarıları ile konuşulacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada civciv ve tavuk gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, onlara hocalık edeceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, birçok iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuklu civciv görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işarettir.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek ferahlayacağına, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk civciv görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada civciv tavuk görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments