Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı belirlemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk altında civciv görmek sevdiği birini kırmaya, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tavuklu civciv görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına tabir olunur.

Rüyada civciv tavuk görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta civciv görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments