Rüyada horoz ve civciv görmek

Rüyada horoz ve civciv görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, ancak yılmayacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada horoz ve civciv gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanı dönüyorsun.

Rüyada horoz civciv görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz ve civciv görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada civciv horoz görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz öldürmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada horozu kovalamak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada uçan horoz görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet eder.

Rüyada horozun öttüğünü görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments