Rüyada evde civciv görmek

Rüyada evde civciv görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, başarıların artacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada evde civciv gördüyseniz:

  • Sizi son derece sakarlaştırabilecek bazı etkiler altındasınız.

Rüyada ev içinde civciv görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada evde civciv görmek çok büyük zararlar edileceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde civciv beslemek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına tabir olunur.

Rüyada civcivler görmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, şükrederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivi eline almak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Rüyada ördek civcivi görmek köşeye sıkıştıracağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz civcivler görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile tartışacağına inanılır.

Rüyada oyuncak civciv görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments