Rüyada çirkin burun görmek

Rüyada çirkin burun görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, parasının her geçen gün artacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin burun gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Rüyada çirkin burun görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun çirkin görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini çirkinleşmiş görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir hayvan görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet eder.

Rüyada bir insanı çirkin görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığı birini çirkin görmek farklı kişilerle tanışacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok çirkin bebek görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments