Rüyada çirkin el görmek

Rüyada çirkin el görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, zarar edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada çirkin el gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada ellerini çirkin görmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elleri çirkin görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada çirkin el görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin insanlar görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada çirkin bir erkek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine yorulur.

Rüyada çirkin bir adam görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işarettir.

Rüyada kendini çirkin görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çirkin surat görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments