Rüyada gelinlik giymek giymek

Rüyada gelinlik giymek giymek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, onlar için çabalayacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek giymek gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalettir.

Rüyada sırtı açık gelinlik giymek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının gelinlik giymek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine inanılır.

Rüyada kırmızı ve beyaz gelinlik giymek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gelinlik giymek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret eder.

Rüyada kendi gelinliğini giymek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments