Rüyada altına idrar yapmak

Rüyada altına idrar yapmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada altına idrar yapmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada altına idrarını yapmak özel hayatının renkleneceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada yatağa idrar yapmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Rüyada küçük idrarını yapmak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Rüyada idrarını üstüne yapmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa idrar yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Rüyada sarı idrar yapmak allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments