Rüyada altına idrarını yapmak

Rüyada altına idrarını yapmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin sarpa saracağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada altına idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada altına idrarını yapmak hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine inanılır.

Rüyada altına idrar yapmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil idrar yapmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccadeye idrar yapmak insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada banyoya idrar yapmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments