Rüyada tenis sahası görmek

Rüyada tenis sahası görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada tenis sahası gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliğiniz normal akışının dışına çıkabilir veya olaylar karşısında farklı tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada tenis sahası görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalet eder.

Rüyada masa tenisi görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada masa tenisi masası görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenis oynayanları görmek elinin darlığa düşeceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada tenis maçı izlemek barış için adım atacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada masa tenisi oynamak küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tenis raketi görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalettir.

Rüyada tenis oynandığını görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments