Rüyada çikolatalı şeker görmek

Rüyada çikolatalı şeker görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, istediği makama geleceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker gördüyseniz:

  • Rahatlamaya çalışın.

Rüyada çikolatalı şeker görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada çikolata ve şeker görmek adının fesada karışacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada çikolata şekeri görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret eder.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker almak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada şeker ve çikolata görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada çikolata şeker görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada şeker çikolata görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Suzan

Ruyamda bir suru cikolata ve ssekerler icindeydim,cok merak ettim,hatta şoyle soyliyim biri icin istihare ettim 3.gunude bunu gordum,o kisiyle ayni yerdeydik(bu arada o kisiyi damat adayi olarak istihareye yattim)tesekkrler