Rüyada çikolatalı şeker almak

Rüyada çikolatalı şeker almak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Rüyada çikolata şeker görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şeker çikolata görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata şekeri görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker ve çikolata görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı şeker görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı şeker almak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments