Rüyada şeker çikolata görmek

Rüyada şeker çikolata görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada şeker çikolata gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada çikolatalı şeker görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada şeker ve çikolata görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata ve şeker görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı şeker almak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata şekeri görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına inanılır.

Rüyada şeker çikolata görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments