Rüyada şeker ve çikolata görmek

Rüyada şeker ve çikolata görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker ve çikolata gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı şeker almak çocuklarının fazla olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata şeker dağıtmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada şeker çikolata dağıtmak değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı şeker yediğini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeker ve çikolata görmek belalardan korunacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata şeker görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada çikolata ve şeker görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada şeker çikolata görmek dileklerinin gerçekleşeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments