Rüyada çift boynuzlu at görmek

Rüyada çift boynuzlu at görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, gözyaşına boğulacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine delalettir.

Rüyada çift boynuzlu at gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada çift boynuzlu at görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu beyaz at görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tek boynuzlu at görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu at görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine inanılır.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı at görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada atla eşeğin çiftleştiğini görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments