Rüyada boynuzlu at görmek

Rüyada boynuzlu at görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada boynuzlu at gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu beyaz at görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu at görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu at görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çift boynuzlu at görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu domuz görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meral

Slm rüyamda tanıdığım birinin üzerinde tişörtün boynuzlu bir pembesi beyazlı bir at resmi vardı arkamdan geliyordu sonra tekrar baktigimda onu göremedim aradım ama bulamadım.Hayirdir insallah