Rüyada beyaz boynuzlu at görmek

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, para kazanmaya başlayacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz boynuzlu at gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzlu beyaz at görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına tabir olunur.

Rüyada tek boynuzlu at görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuzlu at görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, eşlerin boşanacağına inanılır.

Rüyada çift boynuzlu at görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına delalettir.

Rüyada beyaz at sevmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan beyaz at görmek amaçlarını yerine getireceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments