Rüyada çift başlı horoz görmek

Rüyada çift başlı horoz görmek kazancın artacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, evini ve ailesini unutacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı horoz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Rüyada çift başlı horoz görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çift başlı kuzu görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı insan görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Rüyada çift başlı hayvan görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada çift başlı kartal görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çift başlı inek görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments