Rüyada çift başlı kuzu görmek

Rüyada çift başlı kuzu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, yeni işler alacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada çift başlı kuzu gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada çift başlı kuzu görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, dileklerinin kabul olacağına yorulur.

Rüyada çift başlı balık görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada çift başlı hayvan görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek hastaysa şifa bulacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine inanılır.

Rüyada çift başlı kaplumbağa görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı inek görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments