Rüyada çift başlı siyah yılan görmek

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sorunlarının sona ereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Rüyada çift başlı siyah yılan gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada çift başlı siyah yılan görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada çift başlı yılan öldürmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada iki başlı siyah yılan görmek büyük aksilikler yaşayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah başlı yılan görmek para biriktirebileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada çok başlı siyah yılan görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada çift başlı horoz görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı balık görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments