Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, resmi bir göreve getirileceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, dileklerinin yerine geleceğine, en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz ilginç bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet eder.

Rüyada altın gümüş yüzük takmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine inanılır.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulur.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet eder.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak stresli bir ortama gireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments