Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulur.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına işaret eder.

Rüyada taşlı gümüş yüzük takmak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulur.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak iyi ruh halinin bozulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak işlerinin ters gideceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments