Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada gümüş yüzükler bulmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük takmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada altın gümüş yüzük takmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin bundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments