Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, çok pişmanlık duyacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, iyi geçineceğine, kapanan kapıların açılacağına işarettir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Sunduklarınızla yetinmeyen veya hafife alan kişileri geri çevirmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş yüzük takmak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah taşlı gümüş yüzük takmak şan şöhret, itibar kazanacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments