Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, maddi yükünün artacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada parmağa gümüş yüzük takmak borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına gümüş yüzük takmak hayallerinin yıkılacağına, duygularını açığa vuracağına işarettir.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, kalbinin küt küt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet eder.

Rüyada gümüş yüzük takmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments