Rüyada çeşme kurnası görmek

Rüyada çeşme kurnası görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada çeşme kurnası gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada çeşme kurnası görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada hamam kurnası görmek toplum için faydalı işler yapacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamam kurna görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada cami çeşmesinden su içmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su doldurmak rakiplerini mağlup edeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmenin aktığını görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokak çeşmesi görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çeşmeden abdest almak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments